UNIT CATERING

Over ons

Unit Catering is een cateringbedrijf dat zich voornamelijk richt op de mobiele binnen- en buitenverkoop op drukbezochte evenementen, tijdens beurzen en in themaparken in heel Nederland.

In 2006 hebben Rob Boer en Lex Boekweit de handen ineengeslagen om van Unit Catering een goedlopende publiekscateraar te maken. Sindsdien is het assortiment behoorlijk verbreed en ziet men ons bedrijf, met onze herkenbare uitstraling, graag op uiteenlopende evenementen en in verschillende themaparken.

Met de ervaring van Rob in de markten en braderieën en Lex in de evenementencatering, staan een hoge kwaliteit en een goede presentatie van verse producten hoog in het vaandel bij Unit Catering. Daarnaast proberen wij iedere keer weer te zorgen voor een mooie uitstraling en goede apparatuur. Daarom blijven wij altijd investeren in vernieuwingen en verbeteringen in het bedrijf. Lars de Reus en Andor Tulen geven leiding op locatie bij Unit Catering.

Unit Catering is hierdoor al jaren vaste cateraar op verschillende A-locaties in Nederland, zoals Keukenhof, Walibi Holland en Uitmarkt Amsterdam. Daarnaast zijn wij inmiddels een bekend gezicht op vele festivals.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Werken bij Unit Catering?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's

SOLLICITEREN

100% Biologische producten!

Wij gebruiken biologische producten

LEES MEER
© Unit Catering 2022 - Alle rechten voorbehouden.